5 ting påsken byder på i idylliske Fjellerup


Påskeløb

Ildsjælene “Legepladsens venner” arrangerer i år et påskeløb fra 1-5 April, der starter fra “Fjollehaven” legeplads overfor Lokalbrugsen i Fjellerup. Arrangementet er for børn og barnlige sjæle og er en vandretur i nærområdet med diverse poster, og en lille overraskelse til slut. Turen tager ca en time, og ikke-trafikvandte børn bør have en voksen med, da hovedvejen skal krydses. Løbet foregår via en app som hentes ned på telefonen ved første post. Så du vælger helt selv tidspunktet der passer dig og familien. God fornøjelse!

Vaffelis

Traditionen tro åbner Fjellerup Vaffelbageri til påske. Det betyder dørene nu er slået op og årets (måske) første is med hjemmebagt vaffel kan nydes fra nu – inkl. smuk havudsigt! Og selvfølgelig under coronavenlige forhold med servering fra salgsvinduer. Har du ikke prøvet den berømte gigante Mikka Vaffel, så er det nu! Husk den gode kø-kultur, sprit og afstand!

Bålhygge på Østergaard

Er du til bålhygge, medbragte madpakker og evt shelterovernatning krydret med lidt lokalhistorie, så besøg “Østergaard”. Her netop i disse dage blevet sat flere borde-bænke op til forårets komme, så hvis du ikke er til træstubbe, kan det medtagne nydes mere komfortabelt. Shelterne er populære og besættes først til mølle. Husk lidt brænde til bålet. Her er også en lille hundeskov/-legeplads hvor din firbenede yndling kan hygge sig. På ruinområdet kan man læse om historien om Østergaard. Den oprindelige gård er nu flyttet til Frilandsmuseet i Brede.

Udstillingshuset åbner 1.april.

Fjollehaven

Tidligere omtalte legeplads, Fjollehaven, er et absolut at påskebesøg eller flere værd med store såvel som små. En fantastisk naturlegeplads med svævebane, borde/bænke, grill, madpakkehus og toiletfaciliteter. Skønne legeredskaber for både de mindste og de større hvor motorikken bliver udfordret.

Fernisering, shopping og påskemad fra restaurant Madam Blå

Fjellerup Børnehave har givet den gas med at kreere påskepynt, som nu er udstillet hos Madam Blå frem til 6 April i bl.a.vinduer og træer. Kig forbi og nyd den farverige oppyntning. Som noget nyt har Madam Blå fået en lille specialbutik med lækre sager til krop og sjæl. Kig også om i den lille charmerende gårdhave som forhåbentligt snart vil summe med liv.