Fællessang på internettet


Torsdag den 10/12 er alle i Børneby Midt inviteret til fælles julesang. Dagplejere, børnehaver og skoler. Det skal starte kl. 10.30, og en efter en dukker de op. Forventningsfulde og i julehumør.

Men vi er i coronatider og fællessangen findes kun på internettet. For vi kan godt være sammen hver for sig herude i midten af Norddjurs. For det handler ikke nødvendigvis om at være sammen i samme rum – men om at vide at vi er sammen.

Det er et initiativ fra forældrene omkring Børneby Midt. En markering af fællesskabet midt i en debat om skolelukning (som er vedtaget) og mulig overbygning i Glesborg (som mange håber på). At det er nu vi kan vise, at vi har et fællesskab selvom der kan være kilometer imellem os.

Orkesteret er sammensat til lejligheden af musiklærere fra Glesborg og Ørum – med hjælp på trommer og sang fra forældregruppen. Repertoiret består af klassisk jul tilsat en enorm mængde af begejstring. En begejstring der smitter ud på skærmene, hvor vi kan iagttage børn i alle aldre synge med, danse og glæde sig til jul.

Det er det vi kan når vi bruger de muligheder vi har – og griber chancen.