Nyt fra midten af Norddjurs


Det handler om lige her hvor vi bor, lever og arbejder. “Livet i midten” er et nyt initiativ der har til formål, at fortælle vores historier – på vores måder. For herude, hvor der måske kan være langt mellem husene, er der masser af gode historier der kan fortælles. Her bliver taget initiativer og skabt projekter. Her bliver samarbejdet på kryds og tværs. Og her leves det gode liv. I hvert tilfælde det, som VI mener er det gode liv.

Skabt af borgerne – for borgerne (og for tilflytterne)

“Livet i midten” er en platform for borgerjournalistik. Vi tilstræber ikke at være et omnibusmedie for alt det som sker i lokalområdet – for det har vi ikke ressourcer til. “Livet i midten” er baseret ildsjæle der fortæller og skriver om det de brænder for. For vi tror på, at man er allerbedst til at formidle det man elsker.

Det betyder, at det her vil udvikle sig organisk efter de mennesker der ønsker at være med. Og det betyder, at du har en mulighed for at deltage.

Hver fugl synger med sit næb

Har du lyst til at være med? Så kontakt “Livet i Midten” (det gøres nemmest på mail hej@livetimidten.dk). Fortæl hvad det er for et projekt du brænder for, hvilken reportage du vil lave eller hvad du ellers har lyst til at være med til at lave.

Du behøver ikke at være professionel skribent (det forventer vi sådan set slet ikke) – du skal bare brænde for det du laver. Og du vælger selv om du har lyst til at skrive, tage billeder, lave videoer, lave podcasts eller noget helt femte vi slet ikke har tænkt på.

Og har du brug for hjælp … så er vi også klar til at hjælpe dig.

,